Bog & idéSvein Nyhus

Bøger skrevet af Svein Nyhus

Læs mere om Svein Nyhus
1 produkter
1 produkter
Steder at tisse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Steder at tisseSvein Nyhus
215,76 DKK
Indbundet
(3)
Steder at tisse

Mere om Svein Nyhus

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Svein Nyhus. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nyhus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elis kuffert" udgivet af Gyldendal - "Ole er Ole" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Lille Lu og troldmanden Bulibar" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Svein Nyhus' bøger

Svein Nyhus har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Nyhus' bøger som indbundet. Bøgerne af Nyhus er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Svein Nyhus' "Elis kuffert"

Det er muligt at købe Svein Nyhus' "Elis kuffert" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Svein Nyhus "Ole er Ole"

"Ole er Ole" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Svein Nyhus