Bog & idéSven Burmester

Bøger skrevet af Sven Burmester

Læs mere om Sven Burmester
3 produkter
3 produkter
Jorden rundt i 70 år
Jorden rundt i 70 årSven Burmester
129,95 DKK
EBOG
(2)
Jorden rundt i 70 år
Fred og fare
Fred og fareSven Burmester
49,95 DKK
e-bog
(0)
Fred og fare
En verden til forskel - tre familier, tre civilisationer
STREAM
En verden til forskel - tre familier, tre civilisationerSven Burmester
149,95 DKK
Lydbog
(0)
En verden til forskel - tre familier, tre civilisationer

Mere om Sven Burmester

Hvis du er på jagt efter en bog fra Sven Burmester, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Burmester.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fred og fare" udgivet af Gyldendal - "Jorden rundt i 70 år" udgivet af Information - "En verden til forskel" udgivet af Information - "Jorden rundt i 70 år" udgivet af Informations - "En verden til forskel" udgivet af Information - "En verden til forskel - tre familier, tre civilisationer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fred og fare" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Sven Burmester

Du kan købe syv bøger af Sven Burmester her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Sven Burmester kommer i forskellige formater. Bøgerne af Burmester er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fred og fare" af Sven Burmester

Det er muligt at købe Sven Burmesters "Fred og fare" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Sven Burmester "Jorden rundt i 70 år"

Hos Bog & idé er "Jorden rundt i 70 år" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Burmester