Bog & idéSven Edsen

Bøger skrevet af Sven Edsen

Læs mere om Sven Edsen
1 produkter
1 produkter
Min arbejdsplads i det offentlige
Min arbejdsplads i det offentligeSven Edsen
299,95 DKK
Lydbog
(0)
Min arbejdsplads i det offentlige

Mere om Sven Edsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Sven Edsen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Edsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig administration Min arbejdsplads i det offentlige 3" i serien "Offentlig Administration" udgivet af Forlaget '94 - "Min arbejdsplads i det offentlige" i serien "Offentlig Administration" udgivet af Forlaget ´94

Bøger af Sven Edsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Sven Edsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Edsens bøger fås i flere forskellige formater. Edsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Offentlig administration Min arbejdsplads i det offentlige 3" af Sven Edsen

Det er muligt at købe Sven Edsens "Offentlig administration Min arbejdsplads i det offentlige 3" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Offentlig administration Min arbejdsplads i det offentlige 3" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Edsens serie "Offentlig Administration". Det er Forlaget '94, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Min arbejdsplads i det offentlige" af Sven Edsen

Hos Bog & idé er "Min arbejdsplads i det offentlige" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Min arbejdsplads i det offentlige" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Edsens serie "Offentlig Administration". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget ´94.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Edsen