Bog & idéSven Erik Henningsen

Bøger skrevet af Sven Erik Henningsen

Læs mere om Sven Erik Henningsen
2 produkter
2 produkter
Overgange
OvergangeSven Erik Henningsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Overgange
Fortællinger fra klasserummet
Fortællinger fra klasserummetSven Erik Henningsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Fortællinger fra klasserummet

Mere om Sven Erik Henningsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Sven Erik Henningsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Henningsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Overgange" udgivet af SAGA Egmont - "Danskfagets didaktik" udgivet af Dansklærerforeningen - "Overgange" udgivet af Hovedland - "Fortællinger fra klasserummet" udgivet af Eget forlag¤i kommission hos Underskoven - "Fortællinger fra klasserummet" udgivet af Eget forlag¤i kommission hos Underskoven - "Læreren som reflekterende praktiker" udgivet af CVU Vest Press

Sven Erik Henningsens bøger

Du kan købe seks bøger af Sven Erik Henningsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Sven Erik Henningsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Henningsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Overgange" af Sven Erik Henningsen

Hos Bog & idé er "Overgange" tilgængelig som ebog. "Overgange" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Danskfagets didaktik" af Sven Erik Henningsen

Hos Bog & idé er "Danskfagets didaktik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Erik Henningsen