Bog & idéSven Thorsen

Bøger skrevet af Sven Thorsen

Læs mere om Sven Thorsen
1 produkter
1 produkter
Strandjagt
BOEGERTILSTAERKPRIS
StrandjagtSven Thorsen
331,96 DKK
Indbundet
(1)
Strandjagt

Mere om Sven Thorsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Sven Thorsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thorsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Understrømmen" udgivet af Gyldendal - "Strandjagt" udgivet af Gad

Bøger skrevet af Sven Thorsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Sven Thorsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Thorsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Thorsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Understrømmen" af Sven Thorsen

"Understrømmen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Sven Thorsen "Strandjagt"

Det er muligt at købe Sven Thorsens "Strandjagt" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Thorsen