Bog & idéSvend Gørup Magnussen

Bøger skrevet af Svend Gørup Magnussen

Læs mere om Svend Gørup Magnussen
2 produkter
2 produkter
Alarm 112
STREAM
Alarm 112Svend Gørup Magnussen
249,95 DKK
Lydbog
(2)
Alarm 112
Alarm 112
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alarm 112Svend Gørup Magnussen
228,95 DKK
Hæftet
(2)
Alarm 112

Mere om Svend Gørup Magnussen

Svend Gørup Magnussen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Magnussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alarm 112" i serien "Audioteket" udgivet af Nyt DPIF - "Alarm 112" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alarm 112 " i serien "Audioteket" udgivet af Bog2 - "Alarm 112" i serien "Audioteket" udgivet af Kriminalforlaget

Svend Gørup Magnussens bøger

Du kan bestille fire bøger af Svend Gørup Magnussen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Magnussens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Magnussen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Svend Gørup Magnussens "Alarm 112"

"Alarm 112" kan købes som e-bog. Med "Alarm 112" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Audioteket". Det er Nyt DPIF, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Svend Gørup Magnussen "Alarm 112"

"Alarm 112" kan købes online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Alarm 112" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Gørup Magnussen