Bog & idéSvend Høgh

Bøger skrevet af Svend Høgh

Læs mere om Svend Høgh
8 produkter
8 produkter
HANJIE - Japansk billedpusleri
HANJIE - Japansk billedpusleriPedra Stanojevic
39,95 DKK
PAPERBACK
(0)
HANJIE - Japansk billedpusleri
Ordoku 3
Ordoku 3Svend Høgh
49,95 DKK
Paperback
(0)
Ordoku 3
Ordoku 2
Ordoku 2Svend Høgh
49,95 DKK
Paperback
(0)
Ordoku 2
Kalkudo
BOEGERTILSTAERKPRIS
KalkudoPedja
42,46 DKK
Paperback
(0)
Kalkudo
Kalkudo - gange
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kalkudo - gangePedja og Svend Høgh
25,46 DKK
Hæftet
(0)
Kalkudo - gange
Dus med dasset
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dus med dassetHøgh og Hansen
42,46 DKK
Indbundet
(0)
Dus med dasset
JuleSudoku
JuleSudokuPedja
59,95 DKK
Paperback
(0)
JuleSudoku
Kalkudo - plus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kalkudo - plusPedja og Svend Høgh
25,46 DKK
Hæftet
(0)
Kalkudo - plus

Mere om Svend Høgh

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Svend Høgh. På listen nedenfor finder du de seneste af Høghs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Su Doku Classic 5" udgivet af Forlaget SuDoku - "Kalkudo - plus og minus" i serien "Leg og lær" udgivet af Forlaget SuDoku ApS - "Kalkudo - gange " i serien "Leg og lær" udgivet af Forlaget SuDoku ApS - "Kalkudo - plus" i serien "Leg og lær" udgivet af Forlaget SuDoku ApS - "Ordoku 3" udgivet af Forlaget SuDoku ApS - "Ordoku 2" udgivet af Forlaget SuDoku - "HANJIE - Japansk billedpusleri" udgivet af Forlaget SuDoku ApS - "Master Sudoku 4" i serien "Sudoku" udgivet af Forlaget SuDoku

Bøger af Svend Høgh

Du kan købe otte bøger af Svend Høgh her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Høghs bøger fås i et udvalg af formater. Svend Høgh bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Su Doku Classic 5" af Svend Høgh

Det er muligt at købe Svend Høghs "Su Doku Classic 5" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget SuDoku.

Svend Høgh "Kalkudo - plus og minus"

"Kalkudo - plus og minus" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Høghs serie "Leg og lær". Det er Forlaget SuDoku ApS, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Høgh