Bog & idéSvend Ole Hansen

Bøger skrevet af Svend Ole Hansen

Læs mere om Svend Ole Hansen
1 produkter
1 produkter
Bygningsberegninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
BygningsberegningerSvend Ole Hansen
512,96 DKK
Indbundet
(0)
Bygningsberegninger

Mere om Svend Ole Hansen

Der er mange bøger skrevet af Svend Ole Hansen tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hansens udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Svend Ole Hansens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bygningsberegninger" udgivet af Akademisk Forlag - "Teknisk Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Bygningsberegninger efter ds 409 og ds 410" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Bygningsberegninger" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Bygningsberegninger" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Building Calculations" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Vindlast på bærende konstruktioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Mere om Svend Ole Hansens bøger

Svend Ole Hansen har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Hansens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Svend Ole Hansens "Bygningsberegninger"

"Bygningsberegninger" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Svend Ole Hansen "Teknisk Ståbi"

Dette er en også en skøn bog fra Hansen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Ole Hansen