Bog & idéSverker Belin

Bøger skrevet af Sverker Belin

3 produkter
3 produkter
Galskabens magt
Galskabens magtSverker Belin
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Galskabens magt
Relation før metode
Relation før metodeSverker Belin
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Relation før metode
Galskabens magt
Galskabens magtSverker Belin
129,95 DKK
EBOG
(0)
Galskabens magt

Mere om Sverker Belin

Sverker Belin har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Belins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Galskabens magt" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Relation før metode" udgivet af Akademisk Forlag - "Galskabens magt" udgivet af Gyldendal

Mere om Sverker Belins bøger

Du kan købe tre bøger af Sverker Belin her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Belins bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Belin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sverker Belins "Galskabens magt"

Det er muligt at købe Sverker Belins "Galskabens magt" som ebog. Med "Galskabens magt" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzels Forlag.

"Relation før metode" af Sverker Belin

Det er muligt at købe Sverker Belins "Relation før metode" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sverker Belin