Bog & idéSverre Raffnsøe

Bøger skrevet af Sverre Raffnsøe

Læs mere om Sverre Raffnsøe
2 produkter
2 produkter
Foucault
BOEGERTILSTAERKPRIS
FoucaultSverre Raffnsøe Marius Gudmand-Høyer Morten S. Thaning
298,76 DKK
Hæftet
(0)
Foucault
Moralens evindelige genkomst
Moralens evindelige genkomstSverre Raffnsøe
49,95 DKK
EBOG
(0)
Moralens evindelige genkomst

Mere om Sverre Raffnsøe

Hvis du er på jagt efter en bog fra Sverre Raffnsøe, kan du vælge i mellem et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Raffnsøe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den ydmyge leder" udgivet af Dafolo - "Moralens evindelige genkomst" i serien "Filosofi" udgivet af Gyldendal - "Moralens evindelige genkomst " i serien "Filosofi" udgivet af Gyldendal - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Foucault" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Sverre Raffnsøe

Sverre Raffnsøe har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Raffnsøes bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Raffnsøe udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den ydmyge leder" af Sverre Raffnsøe

"Den ydmyge leder" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Sverre Raffnsøe "Moralens evindelige genkomst"

Det er muligt at købe Sverre Raffnsøes "Moralens evindelige genkomst" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Raffnsøes serie "Filosofi". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sverre Raffnsøe