Bog & idéT. Tjørnhøj-Thomsen

Bøger skrevet af T. Tjørnhøj-Thomsen

Læs mere om T. Tjørnhøj-Thomsen
1 produkter
1 produkter
Kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
KulturanalyseK. Hastrup
288,96 DKK
Hæftet
(0)
Kulturanalyse

Mere om T. Tjørnhøj-Thomsen

Du kan kun bestille en enkelt bog af T. Tjørnhøj-Thomsen her hos Bog & idé. Det er "Kulturanalyse". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kulturanalyse" af T. Tjørnhøj-Thomsen

Hos Bog & idé er "Kulturanalyse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Dette er en også en fantastisk bog fra Tjørnhøj-Thomsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
T. Tjørnhøj-Thomsen