Bog & idéTage Pedersen

Bøger skrevet af Tage Pedersen

Læs mere om Tage Pedersen
4 produkter
4 produkter
Trædrejning med kant
Trædrejning med kantTage Pedersen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Trædrejning med kant
Rundt om trædrejning
Rundt om trædrejningTage Pedersen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Rundt om trædrejning
Flet i forvandling
Flet i forvandlingElse Marie Pedersen
229,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Flet i forvandling
Mad i det fri for hele familien
Mad i det fri for hele familenBjarne Larsen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Mad i det fri for hele familen

Mere om Tage Pedersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Tage Pedersen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rundt om trædrejning" udgivet af Tempa Håndværk - "Trædrejning uden grænser" udgivet af Tempa - "Drej i træ" udgivet af Tempa

Bøger af Tage Pedersen

Du kan købe tre bøger af Tage Pedersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Tage Pedersen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tage Pedersens "Rundt om trædrejning"

Hos Bog & idé er "Rundt om trædrejning" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Tempa Håndværk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tage Pedersen "Trædrejning uden grænser"

Hos Bog & idé er "Trædrejning uden grænser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Tempa, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tage Pedersen