Bog & idéTage Siboni

Bøger skrevet af Tage Siboni

Læs mere om Tage Siboni
3 produkter
3 produkter
Ansættelsesret
AnsættelsesretDorte Wier
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Ansættelsesret
En fornuftig pige
En fornuftig pigeTage Siboni
199,95 DKK
Hæftet
(0)
En fornuftig pige
En fornuftig pige
En fornuftig pigeTage Siboni
79,95 DKK
e-bog
(0)
En fornuftig pige

Mere om Tage Siboni

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Tage Siboni. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Siboni.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ansættelsesret" udgivet af Gyldendal - "En fornuftig pige" udgivet af Korinna - "En fornuftig pige" udgivet af Korinna¤i kommission hos Underskoven

Mere om Tage Sibonis bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Tage Siboni hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Sibonis bøger kommer i samtlige formater. Sibonis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tage Sibonis "Ansættelsesret"

Det er muligt at købe Tage Sibonis "Ansættelsesret" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Tage Siboni "En fornuftig pige"

Hos Bog & idé er "En fornuftig pige" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Korinna.
Detaljer
Fulde navn:
Tage Siboni