Bog & idéTage Skjøtt-Larsen

Bøger skrevet af Tage Skjøtt-Larsen

Læs mere om Tage Skjøtt-Larsen
1 produkter
1 produkter
Managing the Global Supply Chain
Managing the Global Supply ChainTage Skjøtt-Larsen
729,95 DKK
Hæftet
(0)
Managing the Global Supply Chain

Mere om Tage Skjøtt-Larsen

Der er bare én bog af Tage Skjøtt-Larsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Managing the Global Supply Chain". Det er CBS Press, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Managing the Global Supply Chain" af Tage Skjøtt-Larsen

Hos Bog & idé er "Managing the Global Supply Chain" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er CBS Press, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Skjøtt-Larsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tage Skjøtt-Larsen