Bog & idéTal R

Bøger skrevet af Tal R

Læs mere om Tal R
3 produkter
3 produkter
Afstanden
AfstandenKristian Leth
249,95 DKK
Hardback
(6)
Afstanden
En tid med mirakler
En tid med miraklerKristian Leth
249,95 DKK
Hardback
(7)
En tid med mirakler
malertekster
malerteksterJesper Christiansen
149,95 DKK
Hardback
(0)
malertekster

Mere om Tal R

Der findes mange bøger af Tal R tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af R's udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Tal R's bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sortedam" udgivet af Galleri Bo Bjerggaard - "Offentlighedens rum" udgivet af Forlaget Møllegades Boghandel - "TemaNord. Short- and long-term effects of accidental oil pollution in waters of the Nordic countries" udgivet af Nordisk Ministerråd. Nordisk Råd

Bøger af Tal R

Tal R har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Tal R kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af R er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tal R's "Sortedam"

Hos Bog & idé er "Sortedam" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på mul og er publiceret af Galleri Bo Bjerggaard.

"Offentlighedens rum" af Tal R

"Offentlighedens rum" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Møllegades Boghandel, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tal R