Bog & idéTania Ørum

Bøger skrevet af Tania Ørum

Læs mere om Tania Ørum
3 produkter
3 produkter
Revolutionsbreve
RevolutionsbreveDiane di Prima
149,95 DKK
Hæftet
(1)
Revolutionsbreve
Susanne Ussing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Susanne UssingBirgitte Thorsen Vilslev
290,46 DKK
Indbundet
(2)
Susanne Ussing
Stig Brøgger – Now Here (eng.udg.)
Stig Brøgger – Now Here (eng.udg.)Anne Ring Petersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Stig Brøgger – Now Here (eng.udg.)

Mere om Tania Ørum

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Tania Ørum. På listen nedenfor har du de seneste af Ørums udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Tania Ørums bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Protestkritik" udgivet af Próblema - "det ord/ der som et lokomotiv/ trækker en lang vognstamme med sig." i serien "Serie episteme" udgivet af majlund - "Stig Brøgger – Now Here" udgivet af Strandberg Publishing - "Stig Brøgger" udgivet af Strandberg Publishing - "Før usynligheden" udgivet af Gyldendal - "Stig Brøgger's Artists' Books & W/W" udgivet af Ørum, Kromann & Brøgger - "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" udgivet af Strandberg Publishing - "Stig Brøgger's artists' books" udgivet af Møller¤Officin - "Øjeblikkets foranderlige skønhed" udgivet af Arena - "Bevidsthedsudvidelse og verdensomlægning: Kunsten som revolutionens selvkritik" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution - "Svend Wiig Hansen - rå figur" udgivet af Gl. Holtegaard - "De eksperimenterende tressere" udgivet af Gyldendal - "Feminisme" i serien "Moderne litteraturteori" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Tania Ørum

Tania Ørum har 13 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Tania Ørum kan købes i flere formater. Ørum har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tania Ørums "Protestkritik"

Det er muligt at købe Tania Ørums "Protestkritik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Próblema, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tania Ørum "det ord/ der som et lokomotiv/ trækker en lang vognstamme med sig."

"det ord/ der som et lokomotiv/ trækker en lang vognstamme med sig." kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Serie episteme". Det er majlund, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tania Ørum