Bog & idéTanja Chræmmer

Bøger skrevet af Tanja Chræmmer

Læs mere om Tanja Chræmmer
1 produkter
1 produkter
Fag
FagKirsten Frederiksen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag

Mere om Tanja Chræmmer

Hvis du leder efter en bog fra Tanja Chræmmer, har du et stort sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Chræmmers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Fag" udgivet af Munksgaard

Tanja Chræmmers bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Tanja Chræmmer hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Chræmmers bøger kommer bare som indbundet. Chræmmers bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fag" af Tanja Chræmmer

"Fag" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Chræmmers serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Fag" af Tanja Chræmmer

"Fag" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tanja Chræmmer