Bog & idéTanja Fievé Eksesen

Bøger skrevet af Tanja Fievé Eksesen

Læs mere om Tanja Fievé Eksesen
1 produkter
1 produkter
Kroppens bog
Kroppens bogTanja Fievé Eksesen
159,95 DKK
Lydbog
(0)
Kroppens bog

Mere om Tanja Fievé Eksesen

Der er blot én bog af Tanja Fievé Eksesen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Kroppens bog". Det er Forlaget Tanja Eskesen, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tanja Fievé Eksesens "Kroppens bog"

Hos Bog & idé er "Kroppens bog" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Kroppens bog" af Tanja Fievé Eksesen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Tanja Eskesen.

Endnu en af Tanja Fievé Eksesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tanja Fievé Eksesen