Bog & idéTanja Miller

Bøger skrevet af Tanja Miller

Læs mere om Tanja Miller
1 produkter
1 produkter
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empiriske undersøgelser og metodiske grebBent Sortkær
342,95 DKK
Bog
(0)
Empiriske undersøgelser og metodiske greb

Mere om Tanja Miller

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger fra Tanja Miller. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Miller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogikki, Ulluinnarisaq aamma Periutsit" udgivet af Aalborg University Press - "Pædagogik, hverdag og rutiner" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" udgivet af Gyldendal - "Kvalitet i dagtilbud" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Pædagogisk evaluering" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Tanja Miller

Du kan købe seks bøger af Tanja Miller her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Tanja Miller kommer i et udvalg af formater. Tanja Miller bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogikki, Ulluinnarisaq aamma Periutsit" af Tanja Miller

"Pædagogikki, Ulluinnarisaq aamma Periutsit" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg University Press.

Tanja Miller "Pædagogik, hverdag og rutiner"

Hos Bog & idé er "Pædagogik, hverdag og rutiner" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tanja Miller