Bog & idéTanja Phaff Louring

Bøger skrevet af Tanja Phaff Louring

Læs mere om Tanja Phaff Louring
2 produkter
2 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid

Mere om Tanja Phaff Louring

Der findes flere forskellige bøger fra Tanja Phaff Louring tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Louring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Skuespilteknik med børn og unge" udgivet af Drama

Bøger skrevet af Tanja Phaff Louring

Du kan bestille tre bøger af Tanja Phaff Louring her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Lourings bøger som hæftet. Bøgerne af Louring er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pædagogik i skole og fritid" af Tanja Phaff Louring

"Pædagogik i skole og fritid" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Tanja Phaff Louring "Pædagogik i dagtilbud"

Hos Bog & idé er "Pædagogik i dagtilbud" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tanja Phaff Louring