Bog & idéTanja Rohini Bisgaard

Bøger skrevet af Tanja Rohini Bisgaard

Læs mere om Tanja Rohini Bisgaard
4 produkter
4 produkter
Ragnarok
Midgårds Beskyttere 5Tanja Rohini Bisgaard
59,95 DKK
EBOG
(0)
Midgårds Beskyttere 5
Ragnarok
STREAM
Midgårds Beskyttere 5Tanja Rohini Bisgaard
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Midgårds Beskyttere 5
Nadjas store klimakrise
STREAM
Nadjas store klimakriseTanja Rohini Bisgaard
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Nadjas store klimakrise
Nadjas store klimakrise
Nadjas store klimakriseTanja Rohini Bisgaard
59,95 DKK
EBOG
(1)
Nadjas store klimakrise

Mere om Tanja Rohini Bisgaard

Der er en del bøger skrevet af Tanja Rohini Bisgaard til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bisgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "2047 Short Stories from Our Common Future" udgivet af Novitas Innovation - "2047" udgivet af Saxo Publish

Mere om Tanja Rohini Bisgaards bøger

Du kan købe to bøger af Tanja Rohini Bisgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Tanja Rohini Bisgaard kommer i forskellige formater. Bisgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tanja Rohini Bisgaards "2047 Short Stories from Our Common Future"

Hos Bog & idé er "2047 Short Stories from Our Common Future" tilgængelig som ebog. "2047 Short Stories from Our Common Future" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Novitas Innovation.

Tanja Rohini Bisgaard "2047"

Hos Bog & idé er "2047" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Tanja Rohini Bisgaard