Bog & idéTarek Omar

Bøger skrevet af Tarek Omar

Læs mere om Tarek Omar
5 produkter
5 produkter
Fædreland
FædrelandIsam Bachiri
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Fædreland
Sønner af mænd
Sønner af mændTarek Omar
79,95 DKK
EBOG
(5)
Sønner af mænd
Pølsevognen
PølsevognenTarek Omar
19,95 DKK
e-bog
(0)
Pølsevognen
Sønner af mænd
STREAM
Sønner af mændTarek Omar
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Sønner af mænd
Muhamedaneren
MuhameDANERENTarek Omar
79,95 DKK
EBOG
(0)
MuhameDANEREN

Mere om Tarek Omar

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Tarek Omar. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Omar.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fædreland" udgivet af Gyldendal - "MuhameDANEREN" udgivet af Politikens Forlag - "Muhamedaneren" udgivet af Politikens Forlag - "Pølsevognen" udgivet af Unit E - "Sønner af mænd" udgivet af Politikens Forlag - "Sønner af mænd" udgivet af Politikens Forlag - "Sønner af mænd" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Tarek Omars bøger

Du kan finde syv bøger af Tarek Omar her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Tarek Omar bøger i forskellige formater. Bøgerne af Omar er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fædreland" af Tarek Omar

Det er muligt at købe Tarek Omars "Fædreland" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Tarek Omar "MuhameDANEREN"

Hos Bog & idé er "MuhameDANEREN" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tarek Omar