Bog & idéTatiana Chemi

Bøger skrevet af Tatiana Chemi

Læs mere om Tatiana Chemi
1 produkter
1 produkter
Den positive psykologis metoder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den positive psykologis metoderGerd Christensen (red.)
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Den positive psykologis metoder

Mere om Tatiana Chemi

Der er flere bøger fra Tatiana Chemi til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Chemis seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreative læreprocesser og æstetiske perspektiver" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Partnerskaber" i serien "ExCITe-serien" udgivet af Aalborg University Press - "Den sanselige udfordring" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Serendipitetens rum" udgivet af Klim - "Kognition og emotioner i pædagogik" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Understøttende undervisning og læringsmiljøer" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "The art of arts integration" udgivet af Aalborg University Press - "In the Beginning Was the Pun" udgivet af Aalborg University Press - "Kunsten at integrere kunst i undervisningen" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Den positive psykologis metoder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Dans med fremtiden" udgivet af Books on Demand

Bøger af Tatiana Chemi

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Tatiana Chemi hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Tatiana Chemi kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Chemi inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tatiana Chemis "Kreative læreprocesser og æstetiske perspektiver"

Hos Bog & idé er "Kreative læreprocesser og æstetiske perspektiver" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tatiana Chemi "Partnerskaber"

Det er muligt at købe Tatiana Chemis "Partnerskaber" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Chemis serie "ExCITe-serien". Det er Aalborg University Press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tatiana Chemi