Bog & idéTatjana Kruse

Bøger skrevet af Tatjana Kruse

Læs mere om Tatjana Kruse
3 produkter
3 produkter
Schnüffler in Stöckelschuhen - Kurzkrimi aus der Eifel
Schnüffler in Stöckelschuhen - Kurzkrimi aus der EifelTatjana Kruse
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Schnüffler in Stöckelschuhen - Kurzkrimi aus der Eifel
Der Jakobsweg - Eine spirituelle Reise
Der Jakobsweg - Eine spirituelle ReiseShirley Maclaine
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Jakobsweg - Eine spirituelle Reise
Im Zweifel in die Eifel - Kurzkrimi aus der Eifel
Im Zweifel in die Eifel - Kurzkrimi aus der EifelTatjana Kruse
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Im Zweifel in die Eifel - Kurzkrimi aus der Eifel

Mere om Tatjana Kruse

Der er en del bøger skrevet af Tatjana Kruse online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Kruses bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Im Zweifel in die Eifel - Kurzkrimi aus der Eifel" udgivet af SAGA Egmont - "Schnüffler in Stöckelschuhen - Kurzkrimi aus der Eifel" udgivet af SAGA Egmont

Tatjana Kruses bøger

Du kan bestille to bøger af Tatjana Kruse her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Kruse som lydbog. Bøgerne af Kruse er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tatjana Kruses "Im Zweifel in die Eifel - Kurzkrimi aus der Eifel"

"Im Zweifel in die Eifel - Kurzkrimi aus der Eifel" kan købes som lydbog. Med Tatjana Kruses "Im Zweifel in die Eifel - Kurzkrimi aus der Eifel" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

"Schnüffler in Stöckelschuhen - Kurzkrimi aus der Eifel" af Tatjana Kruse

"Schnüffler in Stöckelschuhen - Kurzkrimi aus der Eifel" kan købes som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Schnüffler in Stöckelschuhen - Kurzkrimi aus der Eifel" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Tatjana Kruse