Bog & idéTeddy Brask

Bøger skrevet af Teddy Brask

Læs mere om Teddy Brask
1 produkter
1 produkter
Vejen til Indre Klarhed
Vejen til Indre KlarhedTeddy Brask
249,95 DKK
Paperback
(0)
Vejen til Indre Klarhed

Mere om Teddy Brask

Der er flere bøger fra Teddy Brask til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Brasks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Games med App Inventor - DIY" udgivet af Saxo Publish - "Games med App Inventor - DIY" udgivet af Saxo Publish

Teddy Brasks bøger

Du kan bestille to bøger af Teddy Brask her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Brask som paperback. Brasks bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Saxo Publish.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Games med App Inventor - DIY" af Teddy Brask

"Games med App Inventor - DIY" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Saxo Publish, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Games med App Inventor - DIY" af Teddy Brask

Hos Bog & idé er "Games med App Inventor - DIY" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Teddy Brask