Bog & idéTemi Odumosu

Bøger skrevet af Temi Odumosu

Læs mere om Temi Odumosu
2 produkter
2 produkter
Kirchner og Nolde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirchner og NoldeBeatrice von Bormann
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirchner og Nolde
BAT: Bridging Art + Text
BAT: Bridging Art + TextDudley Joseph Thompson
1219,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
BAT: Bridging Art + Text

Mere om Temi Odumosu

Temi Odumosu har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Odumosus seneste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Temi Odumosus bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kirchner og Nolde" udgivet af SMK Forlag & Hirmer Publishers - "BAT: Bridging Art + Text" udgivet af hurricane

Bøger skrevet af Temi Odumosu

Temi Odumosu har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Temi Odumosu kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Odumosu er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kirchner og Nolde" af Temi Odumosu

Hos Bog & idé er "Kirchner og Nolde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er SMK Forlag & Hirmer Publishers, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"BAT: Bridging Art + Text" af Temi Odumosu

Endnu en af Temi Odumosu skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af hurricane.
Detaljer
Fulde navn:
Temi Odumosu