Bog & idéTenna Jensen

Bøger skrevet af Tenna Jensen

Læs mere om Tenna Jensen
1 produkter
1 produkter
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21Birgit Kleist Pedersen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21

Mere om Tenna Jensen

Der findes forskellige bøger skrevet af Tenna Jensen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" udgivet af Det Grønlandske Selskab - "Gammel i København" udgivet af Frydenlund - "Gammel i København" udgivet af Frydenlund Academic

Bøger skrevet af Tenna Jensen

Du kan bestille tre bøger af Tenna Jensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Jensens bøger fås i flere formater. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" af Tenna Jensen

"Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Grønlandske Selskab.

Tenna Jensen "Gammel i København"

Hos Bog & idé er "Gammel i København" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Gammel i København" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Tenna Jensen