Bog & idéTenne Vagner

Bøger skrevet af Tenne Vagner

Læs mere om Tenne Vagner
1 produkter
1 produkter
Sandrytteren #3: Den døde zone
STREAM
Sandrytteren #3: Den døde zoneTenne Vagner
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Sandrytteren #3: Den døde zone

Mere om Tenne Vagner

Du kan kun købe en enkelt bog af Tenne Vagner her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sandrytteren #3: Den døde zone". Den er publiceret af Tellerup.com på dansk. "Sandrytteren #3: Den døde zone" er desuden udgivet i serien "Sandrytteren".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sandrytteren #3: Den døde zone" af Tenne Vagner

Det er muligt at købe Tenne Vagners "Sandrytteren #3: Den døde zone" som lydbog. Med Tenne Vagners "Sandrytteren #3: Den døde zone" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Vagners serie "Sandrytteren". Det er Tellerup.com, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tenne Vagner fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tenne Vagner