Bog & idéTeresa Andresen

Bøger skrevet af Teresa Andresen

Læs mere om Teresa Andresen
1 produkter
1 produkter
BIOS-tema
BIOS-temaTeresa Andresen
339,95 DKK
Hæftet
(0)
BIOS-tema

Mere om Teresa Andresen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Teresa Andresen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Andresen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "BIOS-tema, lærervejledning, suppl. delprojekter og kopiark - ebog" udgivet af Gyldendal - "BIOS-tema" i serien "BIOS-tema" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Teresa Andresen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Teresa Andresen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Teresa Andresen bøger i et udvalg af formater. Andresens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"BIOS-tema, lærervejledning, suppl. delprojekter og kopiark - ebog" af Teresa Andresen

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Andresen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Teresa Andresen "BIOS-tema"

"BIOS-tema" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Andresens serie "BIOS-tema". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Teresa Andresen