Bog & idéTeresa Carpenter

Bøger skrevet af Teresa Carpenter

Læs mere om Teresa Carpenter
4 produkter
4 produkter
Borgmesterens største triumf
Borgmesterens største triumf / Abby og betjentenTeresa Carpenter
69,95 DKK
EBOG
(0)
Borgmesterens største triumf / Abby og betjenten
Ryanns nye familie /Bare venner
Ryanns nye familie / Bare vennerTeresa Carpenter
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ryanns nye familie / Bare venner
En barnepige til sheriffen
En barnepige til sheriffenTeresa Carpenter
29,95 DKK
EBOG
(0)
En barnepige til sheriffen
En fest og et frieri/Barnepigens eventyr
En fest og et frieri / Barnepigens eventyrTeresa Carpenter
69,95 DKK
EBOG
(0)
En fest og et frieri / Barnepigens eventyr

Mere om Teresa Carpenter

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Teresa Carpenter. På listen nedenfor finder du de nyeste af Carpenters bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tilfældige kys" i serien "Den eneste ene" udgivet af Harlequin - "En barnepige til sheriffen" i serien "De bedste romaner¤Julia" udgivet af Harlequin - "Bryllup i Toscana " i serien "Den eneste ene" udgivet af Harlequin - "En fest og et frieri" i serien "Den eneste ene" udgivet af Harlequin - "Ryanns nye familie /Bare venner" i serien "Den eneste ene" udgivet af Harlequin - "Borgmesterens største triumf" i serien "Den eneste ene" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Teresa Carpenter

Du kan bestille seks bøger af Teresa Carpenter her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Carpenters bøger kommer i flere formater. Teresa Carpenter bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og så er bøgerne publiceret af Harlequin.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tilfældige kys" af Teresa Carpenter

Det er muligt at købe Teresa Carpenters "Tilfældige kys" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Den eneste ene". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"En barnepige til sheriffen" af Teresa Carpenter

Hos Bog & idé er "En barnepige til sheriffen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "De bedste romaner¤Julia". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Teresa Carpenter