Bog & idéT.H. Marshall

Bøger skrevet af T.H. Marshall

Læs mere om T.H. Marshall
2 produkter
2 produkter
Medborgerskab og Social klasse
Medborgerskab og Social klasseT.H. Marshall
129,95 DKK
EBOG
(0)
Medborgerskab og Social klasse
Medborgerskab og Social klasse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medborgerskab og Social klasseT. H. Marshall
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Medborgerskab og Social klasse

Mere om T.H. Marshall

T.H. Marshall har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Marshalls bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medborgerskab og Social klasse" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Medborgerskab og Social klasse" udgivet af Gyldendal

T.H. Marshalls bøger

Du kan købe to bøger af T.H. Marshall her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe T.H. Marshall bøger i forskellige formater. Marshalls bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medborgerskab og Social klasse" af T.H. Marshall

"Medborgerskab og Social klasse" er til salg som ebog. "Medborgerskab og Social klasse" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzels Forlag.

"Medborgerskab og Social klasse" af T.H. Marshall

"Medborgerskab og Social klasse" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
T.H. Marshall