Bog & idéThager H

Bøger skrevet af Thager H

Læs mere om Thager H
1 produkter
1 produkter
MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE
MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPEThager H
129,95 DKK
EBOG
(0)
MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE

Mere om Thager H

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Thager H. På listen nedenfor ser du de nyeste af H's bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Mord for hjælp" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Thager H's bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Thager H hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. H's bøger fås i flere forskellige formater. H's bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thager H's "MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE"

"MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE" kan købes online som ebog. "MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

"Mord for hjælp" af Thager H

Det er muligt at købe Thager H's "Mord for hjælp" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thager H