Bog & idéThomas Andersen Schmidt

Bøger skrevet af Thomas Andersen Schmidt

Læs mere om Thomas Andersen Schmidt
2 produkter
2 produkter
Kirurgi
BOEGERTILSTAERKPRIS
KirurgiHelle Tjærby Kloster
484,46 DKK
Indbundet
(0)
Kirurgi
A Practical Guide to Medical Research
A Practical Guide to Medical ResearchJan Bech
289,95 DKK
Hæftet
(0)
A Practical Guide to Medical Research

Mere om Thomas Andersen Schmidt

Thomas Andersen Schmidt har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schmidts nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Thomas Andersen Schmidt tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kirurgi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal - "A Practical Guide to Medical Research" udgivet af FADL

Bøger skrevet af Thomas Andersen Schmidt

Thomas Andersen Schmidt har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Schmidts bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Schmidt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Andersen Schmidts "Kirurgi"

Det er muligt at købe Thomas Andersen Schmidts "Kirurgi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Lærebog for sygeplejestuderende". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"A Practical Guide to Medical Research" af Thomas Andersen Schmidt

Hos Bog & idé er "A Practical Guide to Medical Research" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af FADL.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Andersen Schmidt