Bog & idéThomas Boje

Bøger skrevet af Thomas Boje

Læs mere om Thomas Boje
2 produkter
2 produkter
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelseThomas P. Boje
41,95 DKK
PDF
(0)
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelseThomas P. Boje
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse

Mere om Thomas Boje

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Thomas Boje. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bojes nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Bøger skrevet af Thomas Boje

Thomas Boje har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Thomas Boje bøger i et udvalg af formater. Bojes bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Bojes "Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse"

"Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Bojes serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Thomas Boje "Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse"

Hos Bog & idé er "Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Boje, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Boje