Bog & idéThomas Brunstrøm

Bøger skrevet af Thomas Brunstrøm

Læs mere om Thomas Brunstrøm
2 produkter
2 produkter
To på ti (4) - En van(d)vittig plan
To på ti (4) - En van(d)vittig planThomas Brunstrøm
139,95 DKK
EBOG
(0)
To på ti (4) - En van(d)vittig plan
Eddie keder sig
Eddie keder sigThomas Brunstrøm
119,95 DKK
EBOG
(0)
Eddie keder sig

Mere om Thomas Brunstrøm

Thomas Brunstrøm har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Dengang Sallys far var dreng". Det er Turbine, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dengang Sallys far var dreng" af Thomas Brunstrøm

Hos Bog & idé er "Dengang Sallys far var dreng" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Dengang Sallys far var dreng" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Dette er en også en skøn bog fra Brunstrøm, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Brunstrøm