Bog & idéThomas E. Kennedy

Bøger skrevet af Thomas E. Kennedy

Læs mere om Thomas E. Kennedy
2 produkter
2 produkter
I selskab med engle
BOEGERTILSTAERKPRIS
I selskab med engleThomas E. Kennedy
240,66 DKK
Hæftet
(2)
I selskab med engle
Maersk Mc-Kinney Møller
Maersk Mc-Kinney MøllerFinn Mortensen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Maersk Mc-Kinney Møller

Mere om Thomas E. Kennedy

Der findes forskellige bøger fra Thomas E. Kennedy på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kennedys seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Thomas E. Kennedys bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Danish Fall" i serien "Kerrigan's Copenhagen" udgivet af Wynkin de Worde Publishers - "I selskab med engle" i serien "The Copenhagen quartet" udgivet af Rod&Co. - "Kerrigan in Copenhagen" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Greene's summer" i serien "Kerrigan's Copenhagen" udgivet af Wynkin de worde publishers - "Bluett" udgivet af Wynkin de Worde Publishers

Bøger skrevet af Thomas E. Kennedy

Der er fem tilgængelige udgivelser af Thomas E. Kennedy hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Kennedys bøger kommer i flere forskellige formater. Kennedy har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Danish Fall" af Thomas E. Kennedy

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Kennedy, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Kennedys serie "Kerrigan's Copenhagen". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Wynkin de Worde Publishers.

"I selskab med engle" af Thomas E. Kennedy

"I selskab med engle" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Kennedys serie "The Copenhagen quartet". Det er Rod&Co., der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas E. Kennedy