Bog & idéThomas Grønlund Nielsen

Bøger skrevet af Thomas Grønlund Nielsen

Læs mere om Thomas Grønlund Nielsen
2 produkter
2 produkter
Den Grønne Atomkraft
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Grønne AtomkraftThomas Grønlund Nielsen
82,96 DKK
Paperback
(0)
Den Grønne Atomkraft
Niels Bohr må vende sig i sin grav
Niels Bohr må vende sig i sin gravThomas Grønlund Nielsen
99,95 DKK
Paperback
(0)
Niels Bohr må vende sig i sin grav

Mere om Thomas Grønlund Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Thomas Grønlund Nielsen. På listen nedenfor har du de nyeste af Grønlund Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den grønne atomkraft" udgivet af Kahrius - "Niels Bohr må vende sig i sin grav" udgivet af Kahrius

Thomas Grønlund Nielsens bøger

Thomas Grønlund Nielsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Grønlund Nielsen kommer bare som paperback. Grønlund Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Kahrius.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den grønne atomkraft" af Thomas Grønlund Nielsen

"Den grønne atomkraft" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kahrius.

Thomas Grønlund Nielsen "Niels Bohr må vende sig i sin grav"

"Niels Bohr må vende sig i sin grav" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Kahrius, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Grønlund Nielsen