Bog & idéThomas Harboe

Bøger skrevet af Thomas Harboe

Læs mere om Thomas Harboe
4 produkter
4 produkter
Metode og projektskrivning
Metode og projektskrivningThomas Harboe
299,95 DKK
Paperback
(0)
Metode og projektskrivning
Studieteknik
BOEGERTILSTAERKPRIS
StudieteknikJakob Ravn
197,96 DKK
(0)
Studieteknik
Method and Project Writing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Method and Project WritingThomas Harboe
305,96 DKK
Paperback
(0)
Method and Project Writing
Studielæsning på videregående uddannelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Studielæsning på videregående uddannelserPeter Stray Jørgensen
107,96 DKK
Hæftet
(0)
Studielæsning på videregående uddannelser

Mere om Thomas Harboe

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Thomas Harboe. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Harboes bøger.
Bøgerne fra Thomas Harboe findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Studieteknik" udgivet af Akademisk Forlag - "Kunsten at studere" udgivet af Teknisk Forlag - "Kunsten at studere" udgivet af Ingeniøren-Bøger - "Den gode studiegruppe" udgivet af Dafolo - "Method and Project Writing" udgivet af Samfundslitteratur - "Metode og projektskrivning" udgivet af Samfundslitteratur - "Metode og projektskrivning - inkl. e-bog" udgivet af Samfundslitteratur - "Method and project writing" udgivet af Samfundslitteratur - "Method and Project Writing" udgivet af Samfundslitteratur - "Metode og projektskrivning" udgivet af Samfundslitteratur - "Studieteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Vejledning" udgivet af Samfundslitteratur - "Skrivegrupper " udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Thomas Harboe

Du kan købe 13 bøger af Thomas Harboe her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Thomas Harboe bøger i flere formater. Harboes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Harboes "Studieteknik"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Thomas Harboe. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Thomas Harboe "Kunsten at studere"

Endnu en af Thomas Harboe fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Harboe