Bog & idéThomas Højgaard Jensen

Bøger skrevet af Thomas Højgaard Jensen

Læs mere om Thomas Højgaard Jensen
1 produkter
1 produkter
Matematrix 5, Grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematrix 5, GrundbogPer Gregersen
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Matematrix 5, Grundbog

Mere om Thomas Højgaard Jensen

Thomas Højgaard Jensen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Trix " udgivet af Alinea - "Trix" udgivet af Alinea - "Matematrix 5, Grundbog " i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea

Bøger af Thomas Højgaard Jensen

Du kan bestille tre bøger af Thomas Højgaard Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Jensens bøger kommer i flere forskellige formater. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Trix " af Thomas Højgaard Jensen

"Trix " kan købes som ringordner. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Thomas Højgaard Jensen. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Thomas Højgaard Jensen "Trix"

Hos Bog & idé er "Trix" tilgængelig som ringordner. Dette er en også en fantastisk bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Højgaard Jensen