Bog & idéThomas Kielinger

Bøger skrevet af Thomas Kielinger

Læs mere om Thomas Kielinger
2 produkter
2 produkter
Winston Churchill
BOEGERTILSTAERKPRIS
Winston ChurchillThomas Kielinger
248,96 DKK
Hardback
(4)
Winston Churchill
Winston Churchill
STREAM
Winston ChurchillThomas Kielinger
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Winston Churchill

Mere om Thomas Kielinger

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Thomas Kielinger. På listen nedenfor finder du Kielingers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Winston Churchill" udgivet af Lytteratur - "Winston Churchill" udgivet af Hovedland

Mere om Thomas Kielingers bøger

Thomas Kielinger har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Thomas Kielinger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kielinger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Kielingers "Winston Churchill"

Det er muligt at købe Thomas Kielingers "Winston Churchill" som lydbog. Med Thomas Kielingers "Winston Churchill" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.

Thomas Kielinger "Winston Churchill"

Det er muligt at købe Thomas Kielingers "Winston Churchill" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Kielinger