Bog & idéThomas Ohnesorge

Bøger skrevet af Thomas Ohnesorge

Læs mere om Thomas Ohnesorge
2 produkter
2 produkter
Samfundsfag på tværs
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsfag på tværsKarsten Nikolajsen
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsfag på tværs
Den ny indvandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den ny indvandringKarsten Nikolajsen
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Den ny indvandring

Mere om Thomas Ohnesorge

Hvis du mangler en bog fra Thomas Ohnesorge, finder du et stort udbud online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Ohnesorge.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samfundsfag på tværs" udgivet af Systime - "Den ny indvandring" udgivet af Systime

Mere om Thomas Ohnesorges bøger

Thomas Ohnesorge har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Ohnesorge som hæftet. Ohnesorges bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Systime.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Samfundsfag på tværs" af Thomas Ohnesorge

"Samfundsfag på tværs" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Thomas Ohnesorge "Den ny indvandring"

"Den ny indvandring" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Ohnesorge