Bog & idéThomas Pape

Bøger skrevet af Thomas Pape

Læs mere om Thomas Pape
2 produkter
2 produkter
Træn dig til en god eksamen
Træn dig til en god eksamenThomas Pape
62,95 DKK
PDF
(0)
Træn dig til en god eksamen
Reboot dine digitale vaner
Reboot dine digitale vanerThomas Pape
119,95 DKK
EBOG
(0)
Reboot dine digitale vaner

Mere om Thomas Pape

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Thomas Pape. På listen nedenfor ser du Papes seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Reboot dine digitale vaner" udgivet af Straarup & Co - "Reboot dine digitale vaner" udgivet af Straarup & Co - "Træn dig til en god eksamen" udgivet af Turbine - "Træn dig til en god eksamen" udgivet af Turbine - "Studieliv uden stress" udgivet af Turbine

Thomas Papes bøger

Thomas Pape har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Thomas Pape kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Pape er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Papes "Reboot dine digitale vaner"

Det er muligt at købe Thomas Papes "Reboot dine digitale vaner" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Straarup & Co.

"Reboot dine digitale vaner" af Thomas Pape

Det er muligt at købe Thomas Papes "Reboot dine digitale vaner" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Reboot dine digitale vaner" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Straarup & Co.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Pape