Bog & idéThomas Specht

Bøger skrevet af Thomas Specht

Læs mere om Thomas Specht
2 produkter
2 produkter
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgaveJørgen Gjengedal Madsen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave
Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bæredygtig organisations- og forretningsudviklingThomas Specht
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling

Mere om Thomas Specht

Der findes en del bøger fra Thomas Specht tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Spechts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med etikken på arbejde " i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Thomas Spechts bøger

Thomas Specht har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Thomas Specht bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Specht publiceret i serier, og de er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Spechts "Med etikken på arbejde "

"Med etikken på arbejde " er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Med etikken på arbejde " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling" af Thomas Specht

"Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Specht