Bog & idéThomas Terberger

Bøger skrevet af Thomas Terberger

Læs mere om Thomas Terberger
1 produkter
1 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Thomas Terberger

Thomas Terberger har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Across the Western Baltic". Det er Sydsjællands Museum, der har udgivet den på engelsk. "Across the Western Baltic" er desuden tilknyttet serien "Sydsjællands Museums publikationer".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Terbergers "Across the Western Baltic"

Det er muligt at købe Thomas Terbergers "Across the Western Baltic" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Sydsjællands Museums publikationer". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Sydsjællands Museum.

Dette er en også en skøn bog fra Terberger, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Terberger