Bog & idéThorkil Sohn

Bøger skrevet af Thorkil Sohn

Læs mere om Thorkil Sohn
2 produkter
2 produkter
Katekismus for Unge
Katekismus for ungeThorkil Sohn
36,95 DKK
e-bog
(0)
Katekismus for unge
Katekismus for Unge
Katekismus for UngeThorkil Sohn
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Katekismus for Unge

Mere om Thorkil Sohn

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Thorkil Sohn. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sohns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Katekismus for unge" udgivet af Thorkil Sohn - "Katekismus for unge" udgivet af Thorkil Sohns Forlag

Bøger skrevet af Thorkil Sohn

Du kan bestille to bøger af Thorkil Sohn her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Sohns bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Sohn er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Katekismus for unge" af Thorkil Sohn

Hos Bog & idé er "Katekismus for unge" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Katekismus for unge" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Thorkil Sohn, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Thorkil Sohn "Katekismus for unge"

Hos Bog & idé er "Katekismus for unge" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Thorkil Sohns Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thorkil Sohn