Bog & idéThorkild B. Jørgensen

Bøger skrevet af Thorkild B. Jørgensen

Læs mere om Thorkild B. Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Modstillinger i organisations- og ledelsesteori
Modstillinger i organisations- og ledelsesteoriThorkild B. Jørgensen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Modstillinger i organisations- og ledelsesteori

Mere om Thorkild B. Jørgensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Thorkild B. Jørgensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jørgensen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Thorkild B. Jørgensens bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af HansReitzels - "TEST - Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af HansReitzels - "Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af Gyldendal - "Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" udgivet af HansReitzels

Thorkild B. Jørgensens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Thorkild B. Jørgensen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Thorkild B. Jørgensen bøger i forskellige formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" af Thorkild B. Jørgensen

"Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"TEST - Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" af Thorkild B. Jørgensen

"TEST - Modstillinger i organisations- og ledelsesteori" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thorkild B. Jørgensen