Bog & idéThorkild Johs. Nielsen

Bøger skrevet af Thorkild Johs. Nielsen

Læs mere om Thorkild Johs. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Det levendes kemi
Det levendes kemiThorkild Johs. Nielsen
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Det levendes kemi

Mere om Thorkild Johs. Nielsen

Thorkild Johs. Nielsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Det levendes kemi". Den er publiceret af Systime på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thorkild Johs. Nielsens "Det levendes kemi"

"Det levendes kemi" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Thorkild Johs. Nielsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thorkild Johs. Nielsen