Bog & idéThyge Winther-Jensen

Bøger skrevet af Thyge Winther-Jensen

Læs mere om Thyge Winther-Jensen
4 produkter
4 produkter
Undervisning og menneskesyn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undervisning og menneskesynThyge Winther-Jensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Undervisning og menneskesyn
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Didaktik - lærerfaglighed, skole og læring
Didaktik - lærerfaglighed, skole og læringJeppe Bundsgaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Didaktik - lærerfaglighed, skole og læring
De pædagogiske fags grundlag og anvendelse
De pædagogiske fags grundlag og anvendelseThyge Winther-Jensen
149,95 DKK
Hæftet
(2)
De pædagogiske fags grundlag og anvendelse

Mere om Thyge Winther-Jensen

Der findes mange bøger af Thyge Winther-Jensen online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Winther-Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De pædagogiske fags grundlag og anvendelse" i serien "Asterisk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "De pædagogiske fags grundlag og anvendelse" i serien "Asterisk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Klassisk og moderne pædagogisk teori " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Komparativ pædagogik" udgivet af Akademisk - "Voksenpædagogik" udgivet af Akademisk - "Didaktik" udgivet af U Press - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Komparativ pædagogik" udgivet af Saga - "Undervisning og menneskesyn" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Thyge Winther-Jensens bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Thyge Winther-Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Winther-Jensens bøger kommer i samtlige formater. Winther-Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De pædagogiske fags grundlag og anvendelse" af Thyge Winther-Jensen

"De pædagogiske fags grundlag og anvendelse" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "De pædagogiske fags grundlag og anvendelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Winther-Jensens serie "Asterisk". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Thyge Winther-Jensen "De pædagogiske fags grundlag og anvendelse"

Hos Bog & idé er "De pædagogiske fags grundlag og anvendelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Winther-Jensens serie "Asterisk". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thyge Winther-Jensen