Bog & idéTim Flohr Sørensen

Bøger skrevet af Tim Flohr Sørensen

Læs mere om Tim Flohr Sørensen
2 produkter
2 produkter
Materialitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
MaterialitetMikkel Bille og Tim Flohr Sørensen
359,96 DKK
Paperback
(0)
Materialitet
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori

Mere om Tim Flohr Sørensen

Der er en del bøger af Tim Flohr Sørensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny kulturteori" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Materialitet" udgivet af Samfundslitteratur - "Materialitet" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Tim Flohr Sørensen

Du kan købe tre bøger af Tim Flohr Sørensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Sørensens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tim Flohr Sørensens "Ny kulturteori"

Det er muligt at købe Tim Flohr Sørensens "Ny kulturteori" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Tim Flohr Sørensen "Materialitet"

Det er muligt at købe Tim Flohr Sørensens "Materialitet" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tim Flohr Sørensen