Bog & idéTina Gudrun Jensen

Bøger skrevet af Tina Gudrun Jensen

Læs mere om Tina Gudrun Jensen
4 produkter
4 produkter
Nye muslimer i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nye muslimer i DanmarkTina Gudrun Jensen
207,46 DKK
(0)
Nye muslimer i Danmark
Sameksistens
SameksistensTina Gudrun Jensen
240,95 DKK
PDF
(0)
Sameksistens
Social sammenhængskraft
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social sammenhængskraftGarbi Schmidt og Kathrine Vitus (red.)
233,96 DKK
Paperback
(0)
Social sammenhængskraft
Sameksistens
SameksistensTina Gudrun Jensen
329,95 DKK
Paperback
(0)
Sameksistens

Mere om Tina Gudrun Jensen

Tina Gudrun Jensen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rekruttering og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Parallelle retsopfattelser i Danmark" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Måling af diskrimination på baggrund af etnisk oprindelse" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Social sammenhængskraft" udgivet af Samfundslitteratur - "Sameksistens" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Sameksistens" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Nye muslimer i Danmark" i serien "Religion i det 21. århundrede" udgivet af Univers

Bøger skrevet af Tina Gudrun Jensen

Tina Gudrun Jensen har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Tina Gudrun Jensen kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Jensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tina Gudrun Jensens "Rekruttering og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jensen, kan du godt glæde dig. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Tina Gudrun Jensen "Parallelle retsopfattelser i Danmark"

Dette er en også en fantastisk bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Gudrun Jensen